Notícies

Canvi de cicle

Desde que dimarts passat (16/04) vaig prendre la decisió de donar un pas al costat al projecte de Primàries, he rebut el suport i respecte dels vilatans que, almateix temps, m’han preguntat perquè ho he fet. Aquí ho explico.

Read More

Neutralitat municipal?

Al Ple Municipal de febrer a Sant Vicenç teniem l’oportunitat de recuperar les estelades del poble. Malauradament, un més que palpable i visible acord entre partits per no truncar el seu Pacte de Governabilitat, ho ha fustrat.

Read More

El meu compromís

Amb el teu vot: Treballarem per fer República des de Sant Vicenç de Montalt, posant sempre per davant el bé del poble. Desplegarem les millors polítiques municipals, en les que la teva veu sigui escoltada durant tota la legislatura.  Prioritzarem …

Read More

Sí al futur

Treballo per construir un futur que posi les persones, el municipi i el país per davant de pactes de govern per una “neutralitat institucional”, que aparta la identitat del moment que vivim com a país dels nostres carrers i places.

Read More

Sí al canvi

Estic implicat en forçar un canvi a la forma en que s’ha governat el nostre municipi que, durant els darrers 8 mesos mitjançant un acord (antinatura) entre tots els partits polítics, ha homogeneïtzat els criteris, esborrant el debat polític i …

Read More